Nieuwe leden gezocht

Geplaatst op door

Wij zoeken nog enthousiaste leden om ons combo te versterken, waaronder een accordeonist en een gitarist, al die het koor tijdens repetities en optredens kunnen ondersteunen.

Tijdens de ‘inwerkperiode’ word je uiteraard ondersteund door de andere comboleden.
Naast het spelen van afwisselende muziekstukken is ook gezelligheid een belangrijke pijler van het combo.

Kom sfeer proeven tijdens de open repetitieavonden bij Sootjevisch. Deze open repetitie-avonden worden gehouden in het Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen iedere eerste woensdagavond van de maand.

Vind jij het leuk om te zingen? Het Viswijvenkoor Sootjevisch heeft weer plaats voor nieuwe zangeressen. Vooral alten zijn erg welkom, maar ook als je (mezzo)sopraan bent is het de moeite waard om eens te komen kijken en luisteren bij een repetitie onder leiding van onze professionele dirigent Madeleine Boertje.

Wat zingen we?
We zingen Nederlandse liedjes: bekende Oud Hollandse, maar vooral veel speciaal voor ons geschreven liedjes (zowel de tekst als de muziek) over het leven van vissersvrouwen die thuis bleven terwijl de mannen op zee aan het werk waren. Dat doen wij uit het hoofd zodat we ook kunnen uitbeelden wat we zingen.

Wie zijn wij?
Wat ons koor extra allure geeft is, naast onze zangkwaliteiten, onze kleding tijdens de optredens. Wij dragen klederdracht uit de verschillende vissersdorpen langs de kust en het IJsselmeer.  Bovendien is ons combo met gitaren, fluit, viool, bas en accordeon een vast onderdeel van het koor. Wij beschikken over een goede geluidsinstallatie zodat wij ook bij buitenoptredens goed voor de dag kunnen komen.

Optredens
Wij zijn veel gevraagd bij festivals en evenementen zoals de Wereldhavendagen in Rotterdam en zo nu en dan in het buitenland; we hebben een speciaal programma voor optredens in verzorgingshuizen.

Heb je belangstelling?
Dan kun je contact opnemen met onze secretaris Gonny Jansen:  secretariaat@sootjevisch.nl.