Nieuwe leden gezocht:

We zoeken voor ons combo een enthousiast accordeonist[e], als aanvulling op onze accordeoniste, niveau redelijk gevorderd,  die het koor tijdens repetities en optredens kan ondersteunen.
Tijdens de ‘inwerkperiode’ zal de ondersteuning door de collega comboleden worden gegeven.
Naast het spelen van afwisselende muziekstukken is ook gezelligheid een belangrijke peiler van het combo.
Het kunnen samen spelen met de comboleden en het koor is een voorwaarde.

Kom sfeer proeven tijdens de open repetitieavonden bij Sootjevisch. Deze open repetitie-avonden worden gehouden in het Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen iedere eerste woensdagavond van de maand.


Vind jij het leuk om te zingen? Het Viswijvenkoor Sootjevisch heeft na het voltooien van haar vierde cd weer plaats voor nieuwe zangeressen.
Vooral alten zijn erg welkom, maar ook als u (mezzo)sopraan bent is het de moeite waard om eens te komen kijken en luisteren bij een repetitie onder leiding van onze professionele dirigent Madeleine Boertje.

Wat zingen we?
We zingen Nederlandse liedjes: bekende Oudhollandse, maar vooral veel speciaal voor ons geschreven liedjes (zowel de tekst als de muziek) over het leven van vissersvrouwen die thuis bleven terwijl de mannen op zee aan het werk waren. Dat doen wij uit het hoofd zodat we ook kunnen uitbeelden wat we zingen.

Wie zijn wij?
Wat ons koor extra allure geeft is, naast onze zangkwaliteiten, onze kleding tijdens de optredens. Wij dragen klederdracht uit de verschillende vissersdorpen langs de kust en het IJsselmeer.  Bovendien is ons combo met gitaren, fluit, viool, bas en accordeon een vast onderdeel van het koor. Wij beschikken over een goede geluidsinstallatie zodat wij ook bij buitenoptredens goed voor de dag kunnen komen.

Optredens
Wij zijn veel gevraagd bij festivals en evenementen zoals de Wereldhavendagen in Rotterdam en zo nu en dan in het buitenland; we hebben een speciaal programma voor optredens in verzorgingshuizen.
 

Heeft u belangstelling
Dan kunt u contact opnemen met onze secretaris Gonny Jansen, tel:  0180-321378  of per email:  secretariaat@sootjevisch.nl.